Boek review NLP: Het complete NLP werkboek

RWZ COACHING Boek ReviewOver Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) is veel geschreven. Het boek ‘Het complete NLP werkboek’ van David Molden en Pat Hutchinson biedt je een volledig stappenprogramma waarin de aspecten van NLP uitgewerkt worden. 

Het aansprekende van dit boek is dat alle NLP oefeningen goed bruikbaar zijn in je persoonlijk en professioneel leven.

Boek review: ‘Het complete NLP werkboek’

boek + het complete NLP werkboekNaast de veelzijdigheid van de NLP oefeningen en het stappenprogramma bestaat dit boek uit 12 hoofdstukken, die elk een NLP aspect beschrijven. Zo leer je hoe je haalbare doelen stelt:hoe je daarin vooruitgang kan boeken en hoe je daar uiteindelijke succesvol in kunt worden en zijn.

Je krijgt inzichten in je gewoontes: je komt er achter welke helpende zijn voor je en welke niet. Je leert stemmingen te herkennen en indien nodig te veranderen. Welke overtuigingen je helpen en welke niet. En hoe je niet-helpende overtuigingen kunt veranderen.

Vragen die dit boek jouw stelt

Wat is belangrijk voor je in de context werk en privé? Wat zorgt er voor dat sommige mensen met iedereen aansluiting vinden en anderen niet? En is aansluiting maken en krijgen te leren? Wat zeg je tegen je zelf? En wat zeg je tegen anderen? Ben jij je bewust van de invloed van taal? En nog meer….

“Ben jij op zoek naar een boek met praktische toepassingen op het gebied van NLP, dan is dit boek ‘Het complete NLP werkboek’ zeker geschikt om met NLP aan de gang te gaan”

Uiteraard valt dit boek natuurlijk ook heel goed te combineren met een NLP opleiding en/of training om je nog verder op je pad te brengen naar wat jij wilt in jouw leven.

Bestel hier het boek Het complete NLP werkboek:

Het complete NLP werkboek
Auteur: David Molden & Pat Hutchinson

RWZ-Coaching + POPUP NLP BOOTCAMP