Boek review NLP: De kracht van NLP

De kracht van NLP in je persoonlijke ontwikkeling (Robin Stevens). Dit boek is een verzameling columns dusdanig gerangschikt dat het leest als een eenvoudig verhaal.

Het boek gaat vooral in op een van de essenties van NLP. Namelijk de communicatie met jezelf en hoe je dingen tegen jezelf zegt. En wat voor gevolgen dit heeft voor je gedrag.

Boek review: De kracht van NLP

De columns in dit boek worden afgewisseld met NLP oefeningen, zodat je ook zelf meteen de kracht van NLP kunt ervaren. NLP leer je niet uit een boek, NLP leer je door het te doen, te ervaren.

Wat ik van harte in dit boek onderschrijf is het gegeven dat veel mensen meer en meer met de buitenkant bezig zijn – ik denk aan uitingen op internet en social media – terwijl de binnenkant lijkt te worden veronachtzaamt. We zijn meer bezig met wat anderen van ons vinden, dan wat we zelf vinden en voelen.

“Kun je je alleen goed voelen als je succes hebt? Of kun je je ook goed voelen zonder aanwijsbare redenen? Met NLP leren we dit laatste.

Het is belangrijk voor je als jezelf goed voelt, dan gaat alles beter en beschik je over meer energie. Goed voelen zit van binnen en daar ben jij helemaal alleen verantwoordelijk voor.

Meer informatie over NLP

Uiteraard valt dit boek natuurlijk ook heel goed te combineren met een NLP opleiding en/of training om je nog verder op je pad te brengen naar wat jij in je leven wilt.

Bestel hier het boek De kracht van NLP

De kracht van NLP
Auteur: Robin Stevens