Boek review NLP: Stap in je grootsheid

RWZ COACHING Boek ReviewVerander je leven

“Diep binnen in de mens dwalen sluimerende vermogens; vermogens die hem zouden verbazen, waarvan hij nooit droomde die te bezitten; krachten die zijn leven radicaal zouden veranderen wanneer ze wakker gemaakt en in werking worden gezet” -Orison Swett Marden

Boek review: ‘Stap in je Grootsheid’

Stap in je groodsheidIn dit boek van Anhony Robbins, een fenomeen op het gebied van piekprestaties, wordt ingegaan op het feit dat jij je leven ogenblikkelijk kunt veranderen als jij je overtuigingen en waarden, die bepalen hoe je denkt, hoe je voelt en hoe jij je gedraagt, opnieuw vorm gaat geven.

Als je succesvol wilt zijn, en succes is datgene wat volgens jou succes is en niet wat de buitenwereld er van vindt, gaat het volgens Anthony Robbins om het beheersen van 5 gebieden die het meeste invloed op ons leven hebben.

De 5 gebieden die invloed hebben op ons leven

  • economische beheersing
  • fysieke beheersing
  • relatiebeheersing
  • financiële beheersing
  • tijdbeheersing

In hoofdstukken worden deze beheersing stap voor stap uitgewerkt door Anthony Robbins  in zijn boek. Het is een goed leesbaar boek en zijn teksten zijn geschreven met herkenbare voorbeelden en inzichtelijke onderzoeken die het geheel versterken.


Wil je ook succesvol zijn? En meer passie en (werk)plezier ervaren?
Meld je dan nu aan voor de 4-daagse training Persoonlijk Succes | start 23 t/m 26 maart as.


De stijl van ‘Stap in je grootsheid’ is hetzelfde als de spreekwijze van Anthony Robbins; zeer motiverend.

Bestel hier het boek Stap in je grootsheid:

Stap in je grootsheid
Auteur: Anthony Robbins