Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt je een aantal vragen die regelmatig aan rwz Coaching & Training | YOUR PATH TO SUCCESS worden gesteld.
Mocht je vraag er niet bij staan, stel dan gerust je vraag zodat wij je nog beter kunnen helpen.

Wat is NLP?

NLP staat voor: Neuro-Linguïstisch Programmeren.

NLP is een methodiek met veel toepassingsmogelijkheden voor jezelf en je communicatie met anderen. NLP maakt bewust wat je onbewust doet.

Neuro verwijst naar ons neurologisch systeem, de wijze waarop wij onze zintuigen gebruiken om onze ervaringen om te zetten in bewust en onbewust denken. Linguïstisch staat voor de manier waarop wij onze taal gebruiken om betekenis te geven aan onze ervaringen. Programmeren verwijst naar de wijze waarop wij onze ervaringen intern ordenen.

Wat is NLP Coaching?

NLP Coaching is een gespreksmethode die zoekt naar inzicht in de manier waarop mensen bepaalde zaken aanpakken.

NLP Coaching dient om de houding en visie ten opzichte van bepaalde zaken te veranderen. NLP Coaching heeft aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Het is voornamelijk gericht op het creëren van wenselijke situaties en het verbeteren van prestaties. NLP Coaching kan een waardevolle bijdrage leveren bij complexe levenssituaties en te nemen besluiten.

Wat is de duur en hoeveel kost een NLP Coachingstraject?

De duur van het NLP Coachingstraject kan per individu verschillend zijn.

Een NLP Coachingssessie duurt maximaal 60 minuten.
De kosten voor een Coachingsessie bedragen € 95,00 voor particulieren (inclusief BTW). Elk NLP Coachingstraject wordt voorafgegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor informatie over zakelijke tarieven, neem contact met ons op.

Is Online Coaching ook mogelijk met traditionele gesprekken?

Het is uiteraard ook mogelijk, zolang het proces het toelaat, om de Online Coaching met traditionele persoonlijke gesprekken te combineren.

Kan ik ook met mijn afdeling en/of team NLP Coaching of NLP Training krijgen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Flexibiliteit en maatwerk behoort tot de mogelijkheden binnen r/w/z Coaching & Training | YOUR PATH TO SUCCES.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen NLP Coaching en NLP Training?

Bij NLP Training leer je zelf NLP vaardigheden -en technieken, die toepasbaar zijn op je eigen situatie, jezelf en anderen.

Bij NLP Coaching worden NLP vaardigheden -en technieken gebruikt om de coachee stappen te laten zetten richting het doel waaraan gewerkt wordt.

Wordt NLP Coaching vergoed?

NLP Coaching
Steeds meer werkgevers willen investeren in hun medewerkers. Het kan zeer de moeite zijn om dit te bespreken met je werkgever. En niet alleen wanneer je Coachvraag werk gerelateerd is, ook als het privézaken betreft zijn er gelukkig steeds meer werkgevers die het belang inzien van verzuimpreventie. Indien de werkgever bereid is het Coachtraject te vergoeden, geldt het zakelijke tarief.

Zijn Online NLP Trainingen toegankelijk voor iedereen?

De Online NLP Trainingen zijn laagdrempelig, eenvoudig en praktisch van aard. Iedereen kan deelnemen aan de Online NLP Trainingen en instappen wanneer hij/zij daar gelegenheid toe heeft.

Ik heb nog goedkeuring van het werk nodig, kan ik toch al inschrijven?

Dan is het goed om een optie te nemen. Op het moment dat je die goedkeuring hebt, laat je r/w/z Coaching & Training | YOUR PATH TO SUCCESS dit even weten en is je inschrijving definitief. Als tussentijds de NLP Training / NLP Opleiding volloopt, nemen wij contact met je op om te horen of je inderdaad meedoet.

Krijg ik een certificaat van een NLP Training?

Ja. Deelnemers aan een van onze NLP Trainingen ontvangen na de training een certificaat van deelname. Bij In Company Trainingen wordt samen bekeken met de klant of certificaten gewenst zijn.

De NLP Opleidingen zijn erkend?

De NLP Opleidingen (NLP Practitioner / NLP Master Practitioner) zijn erkend volgens de ABNLP¹ en de NVNLP².
En wordt uitsluitend onderwezen door internationaal gekwalificeerde NLP Trainers.

¹___ABNLP: American Board of NLP, deze organisatie heeft wereldwijd meer dan 500 NLP instituten gecertificeerd.

²___NVNLP: Nederlandse Vereniging voor NLP, heeft als doel kennis over en kwaliteit van NLP te bevorderen.

Hoe weet ik of er nog plek is in een NLP Training?

Als je je inschrijft en r/w/z Coaching & Training | YOUR PATH TO SUCCESS ziet dat de betreffende groep al vol is, dan wordt er direct contact met je opgenomen. Wil je vooraf zekerheid, dan kun je het beste zelf even contact opnemen.

Komen er nog extra kosten bij voor lunch en trainingsmaterialen?

Nee. De prijzen die je op de website ziet zijn all-in. r/w/z Coaching & Training | YOUR PATH TO SUCCESS houdt wel van verrassingen en niet als het om kosten gaat. Helderheid staat centraal. Koffie/thee, lunch en het trainingsmateriaal is allemaal inbegrepen in de prijs.

Accreditaties

RWZ-Coaching + licentie

rwz Coaching & Training |  YOUR PATH TO SUCCESS

06 – 43 43 02 45
info@rwz-coaching.nl

Aangesloten bij:
ABNLP
NVNLP
GCOACH

Op de hoogte blijven?