Workshop

Maak kennis met Neuro-Linguistisch Programmeren  |  YOUR PATH TO SUCCESS

Volg nu de gratis NLP Workshop

RWZ-Coaching + kennismaken

De workshop kan je gratis en vrijblijvend bijwonen. Wij staan open om al je vragen te beantwoorden.

rwz Coaching & Training organiseert meerdere keren per jaar interactieve NLP workshop.
De gratis bijeenkomsten worden aangeboden in de avonduren van 19:30 – 21:30 uur in Heerenveen. Deze zijn toegankelijk voor iedereen. 

Waarom gratis NLP bijeenkomsten?

Bij rwz Coaching & Training staat resultaat, werk, zelfontplooiing en continue verbetering centraal. Deze waarden brengen wij op diverse  manieren in ons aanbod tot uiting.

Door middel van deze gratis bijeenkomsten ontstaat de kans om verbonden te raken en te werken aan zelfontplooiing en groei.

De NLP bijeenkomst is een mooie manier om te investeren in jezelf, nieuwe ideeën op te doen en te ontdekken wat jij graag wilt ontwikkelen. Kortom, een waardevolle kennismaking met NLP en rwz Coaching & Training.

Data Workshop NLP

 • ma. 15 juli

De bijeenkomsten duren van 19:30 – 21:30
Heerenveen

Aanmelden gratis Workshop NLP

  Voor- en achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Accreditaties 

  RWZ-Coaching + licentie

  Wat anderen zeggen over de gratis workshop

  Sfeer. Maaike: Ik was al bij een paar andere instituten geweest, maar ik voelde gelijk een goede sfeer en wist direct zeker dat ik hier mijn opleiding wilde beginnen. Er was openheid tot het stellen van vragen en er werd goed mee gedacht.

  Keuze. Ton: ik liep al een tijdje rond met wat ik nu precies kon gaan doen. Uiteindelijk hielp het verhelderende gesprek mij op deze avond. De keuze of starten met een lange opleiding of een korte 4-daagse training was ineens helemaal niet meer zo moeilijk. Ik ben blij dat ik gegaan ben. Het heeft mij nu verder op mijn pad gebracht.

  Mogelijkheden. Clara: het was goed dat ik toch ben gegaan. Ik begeleid zelf mensen en zag veel over NLP. Tijdens de kennismaking herkende veel dingen en sprak het mij erg aan om te beginnen met een opleiding. Er is nog veel meer mogelijk!